Vivon Nederland B.V.


Ekkersrijt 1121 5692 AD Son
0499-490016 Klik om te bellen

Over Vivon Nederland B.V.

Vivon is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren). Hierdoor kan Vivon u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED.

Vivon informeert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligers- organisaties en particulieren over het gebruik en aanschaf van de AED. Vivon is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Omdat een reanimatiepoging heel ingrijpend kan zijn, verlenen wij indien gewenst direct nazorg bij onze klanten, lezen de ECG gegevens uit en maken de AED weer klaar voor gebruik. Vivon is van mening dat de levensreddende AED voor iedereen beschikbaar moet zijn (Public Access to Defibrillation) en zullen er dan ook alles aan doen om dit in Nederland mogelijk te maken. Onze webshop, voorlichtingsmaterialen, bijeenkomsten en productdemonstraties dragen bij aan deze implementatie.

Vivon ondersteunt de Nederlandse Hartstichting in de promotie van haar 6-minuten zones en heeft een samenwerkingsverband met Hart4All.

Foto's

Cardiac Science Powerheart G5 AED

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

Vivon Nederland B.V.


Ekkersrijt 1121 5692 AD Son
0499-490016 Klik om te bellen