PT Medical B.V.


Kapteynlaan 13 9351 VG Leek
0594-587280 Klik om te bellen

Over PT Medical B.V.

PT Medical - Uw partner in Longfunctie en Critical Care

PT MEDICAL B.V. is een energieke en gerespecteerde organisatie, gespecialiseerd in producten en diensten voor medische instellingen en bedrijven die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg.

PT Medical B.V. is de exclusieve importeur en distributeur van CareFusion’s portable diagnostics productlijn (Micro Medical - ‘s werelds meest toonaangevende turbine spirometers).

Daarnaast hebben wij ons verzekerd van diverse exclusieve en officiele vertegenwoordigingen voor Nederland en de Benelux waaronder, Nonin Medical, Suntech Medical, ProAct Medical, Signostics, Hans Rudolph, Norav, Cheetah Medical e.a. Naast deze hoogwaardige cardio/pulmonale & critical care productlijnen bieden wij een ruim assortiment aan overige producten en diensten voor de medische sector.

PT Medical B.V. is een ISO gecertificeerde organisatie met focus en een hoge mate van specialisatie. Dienstverlening en kwaliteit staat hoog in het vaandel. PT Medical beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van relaties en toeleveranciers en heeft een eigen service- en supportcentrum voor de producten in het leveringsprogramma.
Ons team bestaat uit mensen met een uitstekende kennis van zaken.

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

PT Medical B.V.


Kapteynlaan 13 9351 VG Leek
0594-587280 Klik om te bellen