ProCare B.V.


Zernikepark 16/A 9747 AN Groningen
0505715074 Klik om te bellen

Over ProCare B.V.

ProCare B.V., een dochteronderneming van Lode Holding, is een professionele handelsorganisatie gespecialiseerd in de levering van meetapparatuur en meetmiddelen ten behoeve van de gezondheid van mens en werkplek.

A-merken
ProCare levert kwalitatief hoogwaardige A-merken en heeft een uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare leveranciers die toonaangevend zijn in hun branche. Zo blijft ProCare continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken die zij snel in haar pakket kan opnemen. De goede relatie met haar toeleveranciers garandeert betrouwbaarheid op leveringsgebied. ProCare vertegenwoordigt veel merken op exclusieve basis binnen Nederland. Merken die ProCare o.a. vertegenwoordigd zijn: Actigraph, AlterG, Biodex, Cardiac Science, Cardiocheck, Cortex, HUR, Labtech, Lode, Microgate, NDD, Otovation, Scifit, Seca, Sensifit, Strässle, Suntech, Swift, Tanita en Vicon. Het leveringsprogramma wordt voortdurend uitgebreid en vernieuwd en is afgestemd op de totale behoefte van haar klanten: fysiotherapiepraktijken, revalidatiecentra, sportmedische adviescentra, onderzoeksinstellingen, arbodiensten en ziekenhuizen.

Werkplekonderzoek
Tevens heeft ProCare een productenprogramma voor werkplekonderzoek en het bepalen van arbeidsomstandigheden. Merken die ProCare o.a. vertegenwoordigt zijn: 3M, SKC, TSI, Bios International, Kestrel, Environmental Sensors, Masimo, Protimeter en Sper Scientific.

Onderhoud en cursussen
De professionele service afdeling van ProCare verzorgt het onderhoud en de kalibraties aan meetapparatuur. En voor haar klanten organiseert ProCare branche gerelateerde en geaccrediteerde cursussen en seminars.

Vestiging Amsterdam
Eind 2015 hebben wij tevens een vestiging in Amsterdam geopend. We hebben een kantoor in het Olympisch Stadion. Ons adres is Olympisch Stadion 24-28. Ons telefoonnummer in Amsterdam is 020-2613999. 


Waar vindt u ProCare op social media?
Twitter: ProCare
Facebook: ProCarebv
LinkedIn: procare-sport-&-revalidatie
Youtube: ProCareSportScience

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

ProCare B.V.


Zernikepark 16/A 9747 AN Groningen
0505715074 Klik om te bellen