Mecan B.V.


Dick Flemmingstraat 23 5161 CA Sprang Capelle
024 645 4576 Klik om te bellen

Over Mecan B.V.

MECAN

Mecan is een medische groothandel met een compleet leveringspakket voor de veterinaire en humane markt.
Met meer dan 10.000 producten, waarvan een belangrijk deel direct uit voorraad leverbaar is, kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen. Sinds kort kunnen wij ook voeders en medicijnen leveren, zodat we een compleet pakket hebben. Zowel onze buiten- als onze binnendienst hebben een zeer brede kennis en kunnen u vaak meteen op weg helpen. Voor specialistische vakgebieden zoals Röntgen en Echografie hebben we afspraken met specialisten
 
 
VISIE

Mecan heeft in 2015 een nieuwe weg in geslagen, waardoor onze visie is gewijzigd. Wij bieden de klant een totaal concept, waarbij de klant via een a la carte menu zelf kan kiezen van welke diensten hij gebruik gaat maken.

Wij kunnen buiten onze 10.000 producten, nu ook dierenartsen adviseren en ondersteunen op alle denkbare vlakken. Hierdoor kan de klant slechts bij één adres terecht voor alle vragen en lossen wij alles voor hun op.
 
 
SERVICE

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit houdt niet in dat we alles gratis oplossen, maar wel dat we uw probleem proberen op te lossen. Door de hoge kennis bij onze mensen zijn vaak problemen snel telefonisch op te lossen. Lukt dat niet dan proberen we of een leenapparaat te verstrekken of zo snel mogelijk een van onze eigen monteurs langs te sturen. Maar ook op het gebied van bestellen en leveren, proberen we te ontzorgen.

U moet dan denken aan voor 3 uur besteld, morgen in huis. Bestellen via uw smartphone/tablet en zelfs binnenkort via barcode. Boven de € 70,- worden orders franco huis geleverd.

Foto's

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

Mecan B.V.


Dick Flemmingstraat 23 5161 CA Sprang Capelle
024 645 4576 Klik om te bellen