Electro Medico Nederland B.V.


De Ren 52 c 6562 JK Groesbeek
024 203 0213 Klik om te bellen

Over Electro Medico Nederland B.V.

Als je ons vraagt wat wij precies doen, is het antwoord simpel: wij ondersteunen en ontzorgen de fysiotherapeut.

Dit mooie vak hebben wij al sinds 1965 in de vingers. Als dé totaalleverancier voor de fysiotherapie streeft Electro Medico ernaar om de fysiotherapeut te voorzien in zijn materialen en apparatuur. En daarbij hulp te bieden bij al zijn of haar vraagstukken. Of het nu gaat over verbruiksmaterialen, investeringsgoederen en/of onderhoud en reparaties, wij denken graag mee en streven naar een duurzame oplossing voor onze klanten.

Nadat Electro Medico de afgelopen decennia onder leiding stond van achtereenvolgens de heer Fruman senior en de heer Speet, is het bedrijf in januari 2021 overgenomen door twee enthousiaste mannen: Robin Speet en Bram van den Acker. Zij vormen samen met een team van enkele zelfstandig ondernemers het aanspreekpunt en fungeren als vraagbaak voor alle vraagstukken die aan bod komen in een praktijk.

Dus zit je met vragen, loop je ergens tegenaan en wil je een gedegen advies en/of ben je op zoek naar een apparaat of verbruiksmateriaal?
Aarzel niet en laat het ons weten: we denken graag met je mee. Telefonisch, per e-mail of op locatie, we komen graag met je in contact om je te kunnen adviseren.

Electro Medico Nederland B.V.: de totaalleverancier én vertrouwenspartner voor de fysiotherapie en sport performance

Foto's

Robin en Bram

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Team

Onze locatie

Electro Medico Nederland B.V.


De Ren 52 c 6562 JK Groesbeek
024 203 0213 Klik om te bellen